Events

Yoga met Nils events

12 Augustus : Yoga onder de sterren

Yoga onder een lucht vol vallende sterren. Een intense avond om niet te vergeten.

Lees meer
Elk jaar in augustus zijn er een paar avonden waarop er heel veel vallende sterren te zien zijn. Onder de sterrenhemel op deze mooie avond beoefenen we een speciale yogareeks voor in de avond met de maangroet. Na deze yogales in de avond zijn er een paar biologische hapjes en kan je nog even nagenieten van het schouwspel in de lucht.

De yogales duurt 90 minuten. Er is daarna de ruimte om na te blijven zitten met een hapje en drankje tot 0:30 uur. Eerder weg gaan is natuurlijk geen probleem aangezien het een doordeweekse dag is.
Inclusief biologische versnapering


Locatie: Langezwaag Kosten: €14,50 Datum: 12 augustus 2015 Tijd: 22:00 – 0:30

20 September : Stress tips & tricks

Praktische tips en tricks tegen stress om na de zomervakantie weer goed te beginnen.

Lees meer
Het schooljaar/werkjaar is weer begonnen en de vakanties zitten er weer op. Met verse energie begin je ook weer aan een nieuwe periode op je werk/school. Dit event is erop gericht hoe je om kunt gaan met stress om het komende jaar lekker soepel te laten verlopen. De trucjes zijn o.a. geïnspireerd op yoga, ayurveda en mindfulness.
Inclusief anti-stress juice met recept

 

Locatie: Heerenveen/de Knipe Kosten: €14,50 Datum: 20 september 2015 Tijd: 15:00 – 17:00

11 Oktober : Mindful Wildplukken

Eetbare planten, biologische lunch en mindful wandelen.

Lees meer
In de mooie bossen van Oranjewoud wandelen we op een mindfulle manier door het bos. Je krijgt voor je start een uitleg over wildplukken en mindful wandelen en een kaart mee waarop de te plukken planten staan met wat tips. Na een mooie wandeling met mandjes voor wildgeplukte lekkernijen stoppen we bij een mooi grasveld om te picknicken. Hier krijg je een heerlijke vegatarische biologische lunch waar je je eigen wildgeplukte ingrediënten kan toevoegen. Aan het einde krijg je een paar recepten mee om thuis nog verder te experimenteren met de wilde groentes.

Inclusief lunch, recepten en wildplukkaart


Locatie: Oranjewoud Kosten: €19,50 Datum: 11 oktober 2015 Tijd: 10:00 – 13:00

8 November : Zie de wereld ontwaken

Een vroege ochtendwandeling met tips tegen winterdepressie.

Lees meer
De meeste dagen komen we uit bed, doen we onze routine en gaan we naar ons werk, brengen we de kids naar school en vullen we onze dag met allerlei activiteiten. Voor deze event doen we een vroege ochtendwandeling door het prachtige Oranjewoud. De wereld zien ontwaken, de zon zien opkomen en genieten van de heerlijke frisse lucht in het bos. De ochtend heeft iets magisch en dat gaan we ervaren. Een gedeelte van de wandeling gebeurt mindful en daarna sluiten we af met een paar tips tegen winterdepressie voor de komende winter.

Inclusief winter energy juice met recept

Locatie: Oranjewoud Kosten: €14,50 Datum: 8 novemeber 2015 Tijd: 7:15 – 9:15

13 December : December detox flow

De maand vol feestdagen! Een speciale detox flow met detox sap.

Lees meer
De maand vol met feestdagen! Pepernoten, chocolade letters, marsepein en nog veel meer lekkernijen. Een heerlijke tijd om te genieten met familie en vrienden maar ook een flinke ongezonde dreun voor je lichaam. Natuurlijk moet je onbezorgd kunnen genieten in deze periode en daarom deze detoxflow voor de feestdagen. Daarbij een paar praktische tips als je te veel hebt gegeten en hoe je mindful minder eet. Als afsluiter een heerlijke groene detox smoothie inclusief recept!

Inclusief detox juice met recept

Locatie: Heerenveen/de Knipe Kosten: €14,50 Datum: 13 december 2015 Tijd: 14:30 – 16:30